Een geelgouden hanger met diamant op omega-ketting.

Een geelgouden Omega-ketting gevuld met diamanten.

HET VERHAAL

Een openingsweekend, een broche en een eikenblad. De start van het verhaal van het nieuwe juweel voor een verliefd koppel. De man had de broche in het verleden laten maken voor zijn vrouw, maar de vormgeving van het eikenblad klopte niet helemaal. Ze volgden mijn werk al langer en legden hun vertrouwen in mijn handen om hun juweel terug klaar te stomen om nieuwe herinneringen te maken.

De Zoektocht

Voor de broche had de vorige ontwerper Amerikaanse eik als basis gebruikt en niet de Franse eik waar ze al jarenlang mee werkten. Dankzij mijn jarenlange ervaring in meubelrestauratie en schrijnwerkerij begreep ik meteen waar het koppel op doelde.
Na overleg begon ik aan het nieuwe design van de broche en de hanger waar de diamanten én het eikenblad centraal stonden.